Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Utrecht

Zoek je een Theoriecursus in Utrecht waar je in 1 dag slaagt voor je theoriecertificaat? Welkom bij TheorieStation, hét adres om dit te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van theoriecursussen in Utrecht voor de auto, motor en scooter. Dit doen we in Utrecht, maar ook in 11 andere plaatsen verspreid over het land.

Zeg maar dag tegen de cd’s- en dikke boeken van het CBR. Onze lessen zijn zo effectief, dat wij ervoor zorgen dat jij de examenstof binnen 1 dag uit je hoofd kent. In de ochtend en middag stomen we je klaar, waarna we later in de middag met zijn allen naar het CBR gaan om daar het theorie-examen af te leggen.

Wij geven precies les op de manier dat het  CBR het examen toetst. Zo weet je dus precies wat voor soort vragen je krijgt en kun je ze met zekerheid en gemak invullen. Natuurlijk gaan we er wel van uit dat je je volledige inzet geeft tijdens de theoriecursus. Meld je meteen aan voor een theoriecursus in Utrecht en doe mee!

Aanmelden Theoriecursus

Dagverloop theoriecursus Utrecht

De theoriecursus in Utrecht en het theorie-examen worden op dezelfde dag gegeven. Op dit moment hebben we 12 vestigingen verspreid over het land. Al de locaties waar we theoriecursussen geven zijn in de buurt van het CBR.

Doordeweeks beginnen de theoriecursussen om 07:30 uur. We verwachten je wel om 07:15 zodat we alvast kennis kunnen maken en een bakje koffie of thee kunnen drinken.

De theoriecursus in Utrecht duurt tot 14:30 uur, waarna we met zijn allen richting het CBR gaan lopen.

Om 15:00 uur begint het examen bij het CBR, wat ongeveer een half uurtje duurt.

Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld!!

Na het examen weet je meteen of je geslaagd bent of niet. Er vanuit gaande dat alles loopt zoals het hoort, ga je dus als een geslaagde voor je theorie-examen naar huis en ben je klaar om je rijbewijs te halen.

Aanmelden theoriecursus in Utrecht

Wegens CORONA worden héél weinig theorie-examen plekken beschikbaar gesteld door het CBR.  Let op: De datum van de cursusdagen zijn onder voorbehoud!
Volgens de nieuwe regeling van het CBR sinds 1 augustus 2019 moeten theorie-examens op naam ingekocht worden! Kom heel goed uitgerust en doe lekker mee! Slaag binnen 1 dag voor CBR theorie-examen!