TheorieStation Rotterdam

Ridderkerkstraat 70
3076 JW te Rotterdam

06-14238378

CBR Barendrecht

Zwaalweg 1
2991 Barendrecht

Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Rotterdam

Zoek je naar een Theoriecursus in Rotterdam voor je auto, motor of scooter, waarbij je 100% slagingsgarantie krijgt? Welkom bij TheorieStation, het één na laatste station voor je rijbewijs. 

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van spoed theoriecursussen in Rotterdam. Met onze 100% slagingsgarantie ben je zeker van je theoriecertificaat. In de ochtend en middag stomen we je klaar voor het theorie-examen, waarna we later in de middag naar het CBR gaan om daar te slagen als een echte baas.

Onze lessen zijn volledig examengericht, zodat we je maximaal voorbereiden op het theorie-examen en zodat jij weet waar je aan toe bent.

Doordat de stof die wij je leren overeenkomt met wat het CBR toetst, hoef je dus niet urenlang onnodige lesmateriaal  in je hoofd te stampen.

Door deze unieke methode krijg jij een goede inzicht in de verkeersborden, in de verkeersregels én slaag jij in 1 keer voor het theorie-examen. Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus in Rotterdam en doe mee! 

Aanmelden Theoriecursus

Aanmelden theoriecursus Rotterdam

Voor een theoriecursus in Rotterdam aanmelden is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies hieronder welke soort theoriecursus je zoekt, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie! Gegarandeerd! Meld je nu aan en doe mee!