TheorieStation Rijswijk

Polakweg 10-11
2288 GG Rijswijk

06-14238378

CBR Rijswijk

Lange Kleiweg 30
2288 GK Rijswijk

Theoriecursus Rijswijk
theoriecursus Rijswijk auto motor en scooter

Theoriecursus Rijswijk 

Zoek je Theoriecursus in Rijswijk waar jij je theoriecertificaat in 1 dag gaat halen? Welkom bij TheorieStation, hét adres om dit te realiseren. Wij geven al jaren theoriecursussen in (onder andere) Rijswijk. Zeg maar dag tegen de cd’s- en dikke boeken van het CBR. Onze lessen zijn zo effectief, dat wij ervoor zorgen dat jij de examenstof binnen 1 dag uit je hoofd kent.

Wij geven precies les op de manier dat het  CBR het examen toetst. Zo weet je dus precies wat voor soort vragen je krijgt en kun je deze met zekerheid- en gemak invullen. Natuurlijk gaan we er wel van uit dat je je volledig inzet tijdens de theoriecursus. Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus in Rijswijk en doe mee!

Aanmelden Theoriecursus

Dagverloop theoriecursus Rijswijk

Na aanmelding via onze website voor een theoriecursus in Rijswijk, krijg je een email met meer informatie en uitleg. Op doordeweekse dagen is het examen bij het CBR om 15:00 uur. Voor die tijd zullen we jullie 100% klaarstomen voor het theorie-examen, zodat iedereen in de klas met gemak slaagt voor zijn- of haar examen.

We verwachten iedereen om 07:15 uur, zodat we stipt om 07:30 uur kunnen beginnen met de theoriecursus welke tot 14:30 uur zal duren. Om 15:00 uur leggen we theorie-examen af bij het CBR. Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld!! 

Het theorie-examen bestaat uit 25 vragen over gevaarherkenning, 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht.

Alle vragen zijn meerkeuze en na het examen weet je meteen of je geslaagd bent. Met de theoriecursus van TheorieStation ben je zo goed als zeker dat je in 1 keer slaagt.

Meld je direct aan voor een theoriecursus in Rijswijk en doe mee!

Aanmelden voor een theoriecursus in Rijswijk is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies hieronder welke theoriecursus je zoekt, kies een locatie, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie! Gegarandeerd!