Theoriecursus Leusden

TheorieStation Leusden

Storkstraat 18
3833 LB Leusden

06-14238378

CBR Leusden

Fokkerstraat 21
3833 LD Leusden

Theoriecursus Leusden 

Op zoek naar een vertrouwd adres om je Theoriecursus te halen in Leusden? Welkom bij TheorieStation, het adres om je theoriecertificaat in 1 dag te halen.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van spoedcursussen voor je theorie. In de ochtend- en het begin van middag geven we theoriecursussen.

Om 15:00 uur wordt het theorie-examen afgenomen bij het CBR. Het CBR is altijd op loopafstand vanaf de locatie waar we de theorielessen geven.

Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld!!

Met onze unieke lesmethode heb je geen boeken of cd's nodig waar je dagenlang uit moet leren, maar leren we je op een efficiënte manier alle stof die je nodig hebt om je theorie-examen in 1 keer te halen.

Door deze praktijkgerichte aanpak, ben je nagenoeg garant van in 1 keer slagen. Mocht het toch gebeuren dat je zakt, dan mag je onbeperkt gratis theoriecursussen volgen. Meld je meteen aan voor onze theoriecursus in Leusden en doe gezellig mee!

Theoriecursus Leusden voor auto, motor en scooter

Wij geven theoriecursussen voor de auto, motor en scooter. Voor alle 3 de theorie-examens geven wij een 100% slagingsgarantie. Wij beschikken altijd over de nieuwste vragen van het CBR.

Onze theorielessen zijn volledig gebaseerd op de manier hoe het CBR toetst. Wij leren je tijdens de theoriecursus om op een logische manier inzage te krijgen met betrekking tot de verkeersborden en verkeersregels.

Na het theorie-examen weet je meteen of je geslaagd bent. Er vanuit gaande dat alles loopt zoals het hoort, ben je aan het einde van de dag dit station voorbij en ben je 1 stap dichter bij je rijbewijs. 

Dyslexie of moeite met leren voor een Theoriecursus in Leusden

De theoriecursus is zo opgebouwd dat je op een makkelijke- en logische manier inzicht krijgt in de verkeersborden en verkeersregels. Toch kan het zo zijn dat je enorme moeite hebt om de stof in je hoofd te krijgen of het kan zijn dat je dyslexie hebt.

Uit ervaring weten we dat veel van onze cursisten hier last van hebben en daarom hebben wij hier een speciale oplossing voor. Deze oplossing is volledig gratis en dit bieden we als service vanuit ons bedrijf.

Hoe dit werkt? Meld je aan via de site voor een theoriecursus inclusief examen voor bijvoorbeeld over 3 weken. Neem dan even contact met ons op, zodat we je op meerdere datums kunnen laten meedraaien met de theoriecursus.

Op deze manier ben je op de werkelijke dag van de theoriecursus en het examen maximaal voorbereid.

>> Meld je direct aan voor een theoriecursus in Leusden<<