TheorieStation Enschede

Kanaalstraat 289-295
7547 AS te Enschede

06-14238378

CBR Enschede

Transportcentrum 3A
7547 RT Enschede

Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Enschede 

Op zoek naar Theoriecursus in Enschede om je theoriecertificaat binnen 1 dag te halen? TheorieStation is gespecialiseerd in het geven van spoed theoriecursussen in (onder andere) Enschede voor de auto, motor en scooter.

Met onze 100% slagingsgarantie ben je zeker van je theoriecertificaat. Onze theorielessen zijn volledig examengericht, zodat we je maximaal voorbereiden op het theorie-examen. 

Doordat de stof die wij je leren overeenkomt met wat het CBR toetst, hoef je dus niet urenlang onnodige lesmateriaal in je hoofd te stampen. Door onze unieke methode krijg jij een goede inzicht in de verkeersborden en verkeersregels en slaag jij in 1 keer voor je theorie-examen.

De theoriecursus in Enschede én het theorie-examen bij het CBR worden op dezelfde dag gegeven!

Aanmelden Theoriecursus

Aanmelden theoriecursus Enschede

Kies hieronder welke theoriecursus je zoekt, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie! Gegarandeerd! In de ochtend en middag stomen we je klaar voor het theorie-examen, waarna we later in de middag gezamenlijk naar het CBR gaan om daar het theorie-examen af te leggen. Meld je meteen aan voor een theoriecursus Enschede!