Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Eindhoven 

Op zoek naar Theoriecursus in Eindhoven om je theoriecertificaat in 1 dag te halen? Dan ben je bij TheorieStation aan het juiste adres.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van theoriecursussen in onder andere Eindhoven. We geven 100% praktijkgericht les, welke is gebaseerd op de nieuwste vragen van het CBR.

Onze technieken zijn zo effectief, dat zakken voor je theorie-examen nagenoeg onmogelijk is.  Mocht het toch gebeuren dat je zakt, dan heb je bij ons het recht om gratis theoriecursussen te volgen totdat  je slaagt.

Aanmelden Theoriecursus

Theoriecursus Eindhoven voor auto, motor & scooter

Bij TheorieStation geven we theoriecursussen voor de auto, motor & scooter. Zeg maar dag tegen saaie boeken en dvd's, want wij stomen je binnen 1 dag klaar om je theorie-examen als een baas af te ronden.

Meld je direct aan voor een theoriecursus

Wegens CORONA worden héél weinig theorie-examen plekken beschikbaar gesteld door het CBR.  Let op: De datum van de cursusdagen zijn onder voorbehoud!
Volgens de nieuwe regeling van het CBR sinds 1 augustus 2019 moeten theorie-examens op naam ingekocht worden! Kom heel goed uitgerust en doe lekker mee! Slaag binnen 1 dag voor CBR theorie-examen!