TheorieStation Deventer

Keulenstraat 12
7418 ET Deventer

06-14238378

CBR Deventer

Duisburgstraat 10
7418 BK Deventer

Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Deventer

Theoriecursus in Deventer waar jij je theoriecertificaat in 1 dag kunt halen? TheorieStation in Deventer is het adres om dit te realiseren. Wij geven theoriecursussen in Deventer, maar ook landelijk op vele andere locaties.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van spoed theoriecursussen in voor de auto, motor en scooter. We geven 100% praktijkgericht les, welke is gebaseerd op de nieuwste vragen van het CBR.

Onze technieken zijn zo effectief, dat zakken voor je theorie-examen nagenoeg onmogelijk is. Mocht het toch gebeuren dat je zakt, dan heb je bij ons het recht om gratis theoriecursussen te volgen totdat je slaagt!

Aanmelden Theoriecursus

Dagverloop theoriecursus in Deventer

De theoriecursus in Deventer én het examen bij het CBR worden op dezelfde dag gegeven. Op dit moment hebben we 12 vestigingen verspreid over het land. Al de locaties waar we theoriecursussen geven zijn in de buurt van het CBR.

Doordeweeks beginnen de theoriecursussen om 07:30 uur. We verwachten je wel om 07:15 zodat we alvast kennis kunnen maken en een bakje koffie of thee kunnen drinken. De theoriecursus duurt tot 14:30 uur, waarna we met zijn allen richting het CBR gaan lopen. Om 15:00 uur begint het examen bij het CBR, wat ongeveer een half uurtje duurt. Na het examen weet je meteen of je geslaagd bent of niet.

Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld!!

Er vanuit gaande dat alles loopt zoals het hoort, ga je dus als een geslaagde voor je theorie-examen naar huis en ben je klaar om je rijbewijs te halen.

Meld je direct aan voor een theoriecursus in Arnhem

Aanmelden voor een theoriecursus in Deventer is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies hieronder welke theoriecursus je zoekt, kies een locatie, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie! Gegarandeerd!