TheorieStation Amsterdam

Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam

06-14238378

CBR Amsterdam

Naritaweg 150
1043 CA Amsterdam

Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Amsterdam

Zoek je een Theoriecursus in Amsterdam waar jij je theoriecertificaat in 1 dag haalt? TheorieStation is al vele jaren gespecialiseerd in het geven van theoriecursus in Amsterdam voor de auto, motor en scooter.

Met onze praktijkgerichte aanpak, welke is gebaseerd op de nieuwste vragen van het CBR, is zakken nagenoeg onmogelijk. Daarom geven we 100% slagingsgarantie bij ons theoriecursussen.

Mocht het toch gebeuren dat je de 1e keer niet slaagt, dan mag je gratis theoriecursussen volgen tot je slaagt.

Aanmelden Theoriecursus

Dagverloop theoriecursus Amsterdam

De theoriecursus in Amsterdam én het theorie-examen bij het CBR worden op dezelfde dag gegeven. Op dit moment hebben we 12 vestigingen verspreid over het land. Al de locaties waar we theoriecursussen geven zijn in de buurt van het CBR.

Doordeweeks beginnen de theoriecursussen om 07:30 uur. We verwachten je wel om 07:15 zodat we alvast kennis kunnen maken en een bakje koffie of thee kunnen drinken. De theoriecursus duurt tot 14:30 uur, waarna we met zijn allen richting het CBR gaan lopen. Om 15:00 uur begint het examen bij het CBR, wat ongeveer een half uurtje duurt.

Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld!!

Na het examen weet je meteen of je geslaagd bent of niet. Er vanuit gaande dat alles loopt zoals het hoort, ga je dus als een geslaagde voor je theorie-examen naar huis en ben je klaar om je rijbewijs te halen.

Moeite met leren voor theorielessen of last van Dyslexie

Indien je dyslexie hebt of indien je gewoon teveel moeite hebt om de lesstof betreft je theorie in je hoofd te krijgen, kun je gebruik maken van onze gratis service. Dit houdt in dat je gratis theoriecursussen kunt volgen, totdat we zeker weten dat je in 1 keer gaat slagen.

Hoe dit in zijn werk gaat? Schrijf je via de site in voor een theoriecursus inclusief examen voor over bijvoorbeeld 3 weken. Neem dan even contact met ons op om ons te informeren dat je van deze service gebruik wilt maken. We zullen dan samen meerdere datums inplannen waar je dan gratis theoriecursussen mee kunt volgen. Op deze manier ben jij ook garant dat je gaat slagen voor je theorie-examen.

Meld je direct aan voor een theoriecursus in Amsterdam en doe mee!

Wegens CORONA worden héél weinig theorie-examen plekken beschikbaar gesteld door het CBR.  Let op: De datum van de cursusdagen zijn onder voorbehoud!
Volgens de nieuwe regeling van het CBR sinds 1 augustus 2019 moeten theorie-examens op naam ingekocht worden! Kom heel goed uitgerust en doe lekker mee! Slaag binnen 1 dag voor CBR theorie-examen!