TheorieStation Alkmaar

Terborchlaan 200
1816 LE Alkmaar

06-14238378

CBR Alkmaar

Olympiaweg 28
1816 MJ Alkmaar

Theorie cursus Alkmaar
theoriecursus Alkmaar 2

Theoriecursus Alkmaar

Theoriecursus in Alkmaar volgen waarbij jij je theoriecertificaat in 1 keer haalt? Welkom bij TheorieStation, het één na laatste station voor je rijbewijs. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van spoed theoriecursussen in Alkmaar voor de auto, motor en scooter.

Met onze praktijkgerichte theorielessen, welke zijn gebaseerd op de nieuwste vragen van het CBR, is zakken nagenoeg onmogelijk. Daarom geven we 100% slagingsgarantie bij ons theoriecursussen.

Mocht het toch gebeuren dat je de 1e keer niet slaagt, dan mag je gratis theorielessen volgen tot je slaagt.

Aanmelden Theoriecursus

Dagverloop theoriecursus in Alkmaar

Na aanmelding voor een theoriecursus in Alkmaar via de website krijg je een email met meer informatie en uitleg. De theoriecursus en het theorie-examen worden op dezelfde dag gegeven in Alkmaar.

Tussen 07:30 uur en  14:30 uur bereiden we je maximaal voor op het theorie-examen en om 15:00 wordt het examen afgelegd bij het CBR. Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de juiste tijden vermeld!! Al onze locaties voor de theoriecursus zijn op loopafstand van het CBR.

Het examen duurt ongeveer 20 – 30 minuten, afhankelijk van jouw snelheid. Alle vragen zijn meerkeuze en je weet meteen na het examen of je geslaagd bent.

Spannend? Met een theoriecursus van TheorieStation zorg je dat je 100% zeker slaagt voor je theorie-examen.

Theoriecursus Alkmaar voor mensen met last van Dyslexie

De theoriecursus is zo opgebouwd dat je op een makkelijke- en logische manier inzicht krijgt in de verkeersborden en verkeersregels. Toch kan het zo zijn dat je enorme moeite hebt om de stof in je hoofd te krijgen, of het kan zijn dat je dyslexie hebt.

Uit ervaring weten we dat veel van onze cursisten hier last van hebben en daarom hebben wij hier een unieke- en speciale oplossing voor. Deze oplossing is volledig gratis en dit bieden we als service vanuit ons bedrijf.

Hoe dit werkt: Meld je aan via de site voor een theoriecursus inclusief examen voor bijvoorbeeld over 3 weken. Neem dan even contact met ons op, zodat we je op meerdere datums kunnen laten meedraaien met de theoriecursus. Op deze manier ben je op de werkelijke dag van de theoriecursus en het examen maximaal voorbereid.

Meld je direct aan voor een theoriecursus in Alkmaar

Aanmelden voor een theoriecursus is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies hieronder welke theoriecursus je zoekt, kies een locatie, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie! Gegarandeerd!