Binnen 1 dag je Scooter theorie halen?

Wil je lekker met je scooter de weg op, maar zit alleen je scooter theorie certificaat je nog in de weg? Meld je dan vandaag nog aan voor onze theoriecursus scooter en haal binnen 1 dag je theorie certificaat, met 100% slagingsgarantie.

In de ochtend volg je de cursus en in de middag doe je meteen examen bij het CBR. Onze methoden van lesgeven met betrekking tot de verkeersborden en verkeersregels zijn zo effectief, dat zakken voor je theorie-examen bijna onmogelijk is.

Natuurlijk kan het weleens gebeuren dat iemand toch zakt. In dat geval mag diegene gratis onbeperkt theoriecursussen volgen. Op deze manier ben je dus garant dat je je scooter theorie via ons haalt. 

Werkwijze scooter theorie

We beginnen op de dag dat je je hebt aangemeld om 07:30 uur met de theoriecursus. Deze duurt tot 14:30 uur, waarna we daarna het theorie-examen afleggen bij het CBR 0m 15:00 uur. Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de juiste tijden vermeld!!

Het CBR is altijd op loopafstand vanaf de locatie waar we de cursus geven. Alle details betreft het verloop krijg je na aanmelding ook opgestuurd naar het opgegeven emailadres.

Na het maken van je theorie-examen weet je meteen of je geslaagd bent en kun je ook inzien welke vragen je fout had.

Als je slaagt krijg je het uitslagformulier meteen mee. Er vanuit gaande dat alle sloop zoals het hoort, ga jij dus ook met zo een uitslagformulier- en een berg aan goed gevoel naar huis. 

Moeite met scooter theorie leren of heb je Dyslexie?

Heb je enorme moeite met de lesstof in je hoofd krijgen of heb je last van dyslexie? Dan hebben we voor jou iets speciaals. Je kunt dan gratis theoriecursussen volgen, zodat we jou 100% klaarstomen voor het theorie-examen.

Hoe dit werkt? Meld je aan voor een theoriecursus inclusief examen voor bijvoorbeeld over 3 weken. Neem dan even contact met ons op, zodat we meerdere datums kunnen inplannen vóór de werkelijke examen datum.

Deze extra theoriecursussen zijn geheel gratis en dit bieden we aan als service. Jij moet immers ook in 1 keer slagen.

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

Waarom kiezen voor TheorieStation?

Slaag binnen 1 dag voor je scooter theorie
Zeer hoog slagingspercentage
Professionele en vriendelijke docenten

Meld je snel- en veilig aan voor onze cursus scooter theorie>>>