Je motor theorie binnen 1 dag in je pocket? 

Welkom bij TheorieStation. Het één na laatste station voor je motor rijbewijs. Waarschijnlijk ben je hier, omdat je op de meest snelle- en efficiënte manier je theoriecertificaat voor de motor wilt behalen? Dan ben je bij TheorieStation aan het juiste adres.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van spoed theoriecursussen. Dit voor wij voor motor theorie, maar ook voor auto theorie en scooter theorie. Onze aanpak is zo efficiënt, dat zakken voor je theorie-examen erg zeldzaam is. Mocht het toch gebeuren dat je wel zakt, dan mag je bij ons oneindig keer gratis theoriecursus volgen voor je motor.

Onze lessen zijn 100% praktijkgericht, waardoor we jullie een simpele- en duidelijke inzicht geven met betrekking tot de verkeersborden en verkeersregels. Meld je snel- en gemakkelijk aan via de site of neem even contact op als je meer informatie wilt.

Werkwijze cursus motor theorie

Meld je via de site aan voor één van onze theoriecursussen voor de motor. Wij opereren landelijk vanuit 12 verschillende locaties. Alle locaties waar wij theoriecursussen geven zijn op loopafstand van het CBR.

Nadat je je hebt aangemeld via onze website voor een theoriecursus motor, zul je een mail krijgen met meer informatie en uitleg. Deze mail krijg je na het verwerken van je aanmelding, dus hier kan wat tijd overheen gaan.

Je wordt om 07:15 uur verwacht op de dag waarvoor je je hebt aangemeld. Dan maken we even kennis met zijn allen onder het genot van een bakje koffie of thee. Om 07:30 beginnen we met de theoriecursus. De theoriecursus duurt tot 14:30 uur. Natuurlijk hebben we tussendoor korte pauzes. Om 14:30 lopen we met zijn allen richting het CBR, waar we om 14:45 worden verwacht. Om 15:00 uur begint het theorie-examen, wat ongeveer een half uurtje duurt.

Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld!!

Na het examen weet je meteen of je geslaagd bent. Er vanuit gaande dat alles loopt zoals we verwachten, ga je met een super goed gevoel weg bij het CBR en ben je klaar om je motor rijbewijs te halen.

Moeite met motor theorie leren of heb je Dyslexie?

Voor cursisten die dyslexie hebben of een enorme moeite om de stof te leren, hebben we een speciale aanpak. Wij willen immers dat diegene ook in één keer slaagt voor zijn of haar theorie-examen.

Mocht je één van deze personen zijn, meld je dan aan voor een theoriecursus motor inclusief examen voor over bijvoorbeeld 3 weken.

Neem dan even contact met ons op, zodat we je voor de werkelijke datum al meerdere malen mee laten doen met een dag theoriecursus.

Zo stomen we je maximaal klaar voor je examen en zorgen we dat ook jij in één keer slaagt voor je theorie-examen. Deze extra lessen vallen onder service en dit doen we geheel gratis.

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu te doen?

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

Waarom kiezen voor TheorieStation?

Slaag binnen 1 dag voor je motor theorie
Zeer hoog slagingspercentage
Professionele en vriendelijke docenten

Meld je snel- en veilig aan voor onze cursus Motor Theorie>>>