Wil jij je auto theorie binnen 1 dag halen? 

Wil jij je theoriecertificaat binnen 1 dag halen zonder teveel gedoe? Meld je dan meteen aan voor een spoed theoriecursus bij TheorieStation. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het geven van theoriecursussen voor de auto, motor en scooter. Wij zijn echt goed hierin, daarom geven we 100% slagingsgarantie.

Door de ervaring die we hadden als rijschool, viel het ons op dat zoveel cursisten enorme moeite hadden met het behalen van hun theorie-certificaat. Dit kwam doordat de cursisten gewoon geen tijd of zin hadden om de nieuwe stof in hun hoofd te krijgen, of ze hadden er gewoon teveel moeite mee.

Uit ervaring weten wij dat de regels met betrekking tot de auto theorie erg gemakkelijk zijn, maar je moet een bepaalde logica gaan inzien om dat ook te beseffen.

Daarom hadden we in 2012 de handen inééngeslagen en hadden we het op ons genomen om hier een einde te maken. Toen nog enkel vanuit onze locatie in Amsterdam en inmiddels vanuit 12 verschillende locaties over het land verspreid.

Onze aanpak is zo effectief, dat slagen voor je theorie-examen gegarandeerd is. Mocht het toch gebeuren dat je zakt, dan mag je gratis onbeperkt theoriecursus volgen. Mooi toch?!

Werkwijze cursus auto theorie

Nadat je je hebt aangemeld voor onze theoriecursus auto via de website, krijg je een email met alle nodige informatie. Je wordt je op de dag van de theoriecursus verwacht om 07:15 uur in de ochtend. Dan kunnen we een kwartiertje even op gang komen en koffie of thee drinken.

We beginnen de theoriecursus meestal om 07:30 uur. Tot 14:30 uur zullen we jullie klaarstomen voor het theorie-examen. Om 14:30 uur vertrekken we lopend richting het CBR. Om 15:00 uur begint het theorie-examen, wat ongeveer een half uurtje duurt. Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger op de dag begint, waardoor we ook eerder beginnen met de theoriecursus. In de bevestigingsmail, na aanmelding, staan de tijden vermeld.

Na het examen weet je meteen of je geslaagd bent en kun je zelfs nakijken welke vragen je fout had. De locaties waar we de theoriecursus geven zijn altijd op loopafstand van het CBR.

Wij zullen tijdens het geven van de theoriecursus jullie op een unieke- en effectieve wijze inzicht geven in de verkeersborden en verkeersregels, zodat jullie dit altijd bij zal blijven, ook na het behalen van je rijbewijs.

Onze aanpak is 100% praktijkgericht en je zult het theorie-examen ingaan met zekerheid en een positief gevoel.

Moeite met auto theorie leren of heb je Dyslexie?

Het gebeurt regelmatig dat we cursisten krijgen die enorme moeite hebben met het leren van de auto theorie, of die examenvrees- of dyslexie hebben.

Deze cursisten zijn dan ook vaak al meerdere malen gezakt voor hun theorie-examen. Voor deze cursisten hebben wij een speciale aanpak. Wij geven dan de mogelijkheid dat je meerdere malen gratis de theoriecursus kunt volgen, zodat we je maximaal kunnen klaarstomen om nu in één keer te gaan slagen, met zekerheid en vertrouwen.

Wat je dan kunt doen, is een theoriecursus voor je auto inclusief examen inplannen voor over 3 weken. Dan kun je in overleg met ons al theoriecursussen volgen op eerdere datums. Dit is helemaal gratis en dit doen we als een extra service om jou te laten slagen voor je auto theorie.

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

Waarom kiezen voor TheorieStation?

Slaag binnen 1 dag voor je auto theorie
Zeer hoog slagingspercentage
Professionele en vriendelijke docenten

Meld je snel- en veilig aan voor onze cursus Auto Theorie>>>